Ads Top

ТОП cashback сервісів, або як купувати в Інтернеті дешевше, кешбек сервіс україна

ТОП 5 cash back сервісів



Всім відомо, що великі Інтернет-магазини витрачають величезні гроші на рекламу. Тому, деякі з них готові ділиться невеликим % прибутку з кожної продажі з тими, хто буде приводити їм клієнтів. Так і почали з’являтися кэшбэк сервіси у розумінні цієї статті, яким магазини сплачують відсоток (кэшбэк) з кожного клієнта, в той же час кэшбэк сервіс більшу частину прибутку знову повертає покупцю. Хоча сам термін “cash back” (гроші назад), з’явився значно раніше, але я не хочу переписувати “Вікіпедію”, тому, що краще все одно не напишу.





Що таке кэшбэк сервіс?



Це партнер 1-го або більше магазинів, який приваблює покупців у магазини-партнери, а ті в свою чергу діляться прибутком з кожного залученого покупця. Ці ж кешбек сервіси, готові більшу частину (2-30% від вартості покупки), повернути назад покупцю.



Саму суть я пояснив, якщо хочете знати щось більш докладно, то інформацію про кеш бек можна знайти на самих сервісах, про які піде мова далі.



Кращі кэшбэк сервіси на мою думку


LetyShops– це самий-самий відомий кэшбэк сервіс в СНД в якому на момент написання статті, були присутні 1262 магазини (як великих, так і не дуже). Тут ви знайдете практично будь-який магазин, який працює з кэшбэками. А через те, що сервіс дуже великий, він може запропонувати своїм клієнтам одні з найвищих ставок кешбеку. У letyshops працює бонусна програма, суть якої полягає в тому, що чим більше ви купуєте через даний сервіс, тим більший % ви отримуєте назад. Ще цікава фішка в тому, що ви можете купувати “преміум пакет”, за 150 р. і відразу збільшити % кешбеку на +30%. Це дуже зручно для тих, хто часто купує не тільки для себе, але і для знайомих, або навіть на перепродаж. Мінімальна сума для виведення коштів, становить 500 р. Але також є можливість ввести так званий Lety-код і тоді буде можливість деякий час, виводити гроші від 1 р. Можна встановити розширення для браузера, яке буде повідомляти про знижки в різних магазинах – дуже зручно. Є також програми для iOS і Android, які допомагають економити навіть при покупках зі смартфонів. Виплати здійснюють на: Webmoney, Яндекс Гроші, Qiwi, PayPal, Банківські картки Visa, MasterCard (Росія), також на картку Приватбанку (Україна), ще можна вивести на мобільний рахунок (тільки для Росії). До невеликого мінуса, я б відніс те, що виплати здійснюються у рублях, а не в доларах. Загалом, це не так вже важливо. Його не дарма називають Кращим кэшбэк сервісом.


На друге місце я поставив кэшбэк сервіс Cashback. epn. bz. Чому? Кэшбэк на Aliexpress починається з 2 % і може досягати цілих 90%. На цій сторінці, ви можете прочитати його повний огляд. (Майте на увазі, що сервіс не скупиться на промо-коди, які можуть збільшувати ваш кешбэк на кілька %. Завжди свіжі промо-кодиі). Дуже хороші умови для нових користувачів. Є мобільний додаток, завдяки якому, ви отримаєте кэшбэк, навіть у тому разі, коли будете робити покупку, через додаток aliexpress. На даний момент, в сервісі не так багато магазинів, але за те кэшбэк один з найвищих, а кількість магазинів-партнерів весь час збільшується. У цьому випадку, кількість магазинів не грає велику роль, так як сервіс додає тільки ті магазини, за якими може запропонувати максимальний кэшбэк. Тому, якщо ви збираєтеся купувати щось в якомусь інтернет-магазині, то раджу спочатку подивитися, чи немає його ще в партнерах EPN, а вже тільки тоді шукати в інших кэшбэках. Але я використовую його для замовлень на Алі, так як кращих умов я поки не зустрічав. Тому, в моєму топі кэшбэк сервісів, він займає почесне 2 місце. Вивести гроші можна, починаючи з 20 центів, відразу після підтвердження замовлення. Дуже подобається те, що гроші на гаманець надходять протягом 5 хв. після замовлення виплати. Виплати здійснюють на: Webmoney, ePayments, Яндекс Гроші, Qiwi, рублеві банківські картки, а також на номери мобільних операторів РФ. За приведеного друга, ви будете отримувати до 30 % від його кешу. Також не варто забувати, про розширення для браузерів, які підкажуть про знижки, динаміку зміни ціни, щоб мати можливість купити за найбільш вигідною.



Окремо хотів би згадати сервіс для вебмайстрів і блогерів (якщо ви не належите ні до одного, ні до іншого типу і вас цікавить тільки економія на своїх покупках, то можете сміливо приступати цей абзац.) .Epn. bz, який представляє величезні можливості для залучення трафіку. Є повноцінна CMS, з допомогою якої, за кілька хвилин можна розгорнути партнерський магазин і “лити” з нього трафік на Алі. Якщо ж вам, чомусь не підходить цей варіант, то ви можете скористатися дампом товарів і імпортувати його практично в будь-яку систему управління контентом для інтернет-магазинів, що підтримує формат yml. Цей сервіс дуже добре підійде для відео-блогерів, які можуть залишати партнерські посилання на товар під відео і таким чином заробляючи на покупках своїх передплатників. Хочеться ще згадати наявність промо-матеріалів, які можна повісити на свій сайт або блог. Мінімальна сума для виводу – $10, але не частіше 2-х разів на місяць. Описувати всі можливості даного сервісу немає сенсу, так як це тема для окремої статті, Загалом, якщо ви стаєте в стопор коли чуєте слова: вебмайстер, хостинг, домен, то може варто спробувати себе у ролі партнера вищезгаданого сайту?



Payback – можливо перший український кэшбэк сервіс, якому варто довіряти. На сьогоднішній день, в ньому присутні 235 магазинів. Кеш покупок на Алі, починається від 2%, у всіх категоріях, крім категорії “Мобільні телефони”, тут від 1.5-х %. Розмір кешу залежить від того, на скільки часто ви користуєтеся цим сервісом і від різних акцій, які час від часу влаштовує пэйбэк. Можливо для багатьох людей, цей сервіс здасться новим, але не варто засмучуватися, так як % повернення в деяких магазинах навіть вищий, ніж у одного з лідерів цього рейтингу – летишопс. Є доповнення для браузерів (куди ж без нього), яке повідомить вам про те, що в конкретному магазині можете отримати кэшбэк. Також обіцяють випустити мобільний додаток (як лідер даного рейтингу, щоб було зручно економити при покупках зі смартфону). Кеш нараховується у гривні, доларах, євро, в залежності від магазину. Мінімальна сума для виведення, всього 10 грн. Вивести гроші можна на: мобільний, на банківську картку, webmoney, epayments. Чи надійний цей сервіс? Звичайно! Тут я не публікую сервіси, які не виводять кеш, у яких часто трапляються збої і т. д.



На четвертому місці, у мене розташувався сервіс Cash4brands. ru. Теж дуже хороший сервіс, хоча не такий відомий як 2 попередніх, але теж вартий вашої уваги. Зверніть увагу хоча б на те, що виплати тут можна замовляти від 1 рубля, що дуже приємно. Якщо ви не купуєте часто, то бонус (в інших сервісах) 500-1000 рублів, можете чекати і рік. Відсоток виплат, також залежить від конкретного магазину. Вивести cash back можете одним з перерахованих способів: webmoney, qiwi, Яндекс Гроші, MasterCard, Visa, PayPal і на телефон.

Yamoneta. com. ТУт не найвищий % кешу при замовленні саме на ali, але зате є дуже багато інших магазинів, % кеша в яких, Може досягати цілих 17 %. Також, дуже хороша реферальна програма, яка дозволяє отримувати до 30% від заробленого кешу, залученого одного. В базі на скільки я зрозумів, є поки тільки 20 магазинів. Гроші нараховуються в доларах США, але вивести їх можна тільки на електронні гаманці: webmoney, Яндекс, Ківі.



За яким принципом я вибирав ці сервіси:



Головне високий % кешу. Більшість відгуків позитивні Багато магазинів Виплати: Webmoney, Яндекс Гроші, ПриватБанк Присутність реферальної програми. Багато можливостей залучення користувачів і рефералів.



Що мене не дуже цікавило:



Кількість магазинів в сервісі. Для мене найголовніше, щоб там був присутній Aliexpress. Мінімальна сума виводу. Виплати в доларах.



Я перерахував ті сервіси, які сподобалися саме мені. Я особисто користувався ними усіма і можу вас запевнити на 100 %, що всі вони стабільно працюють і сплачують зароблений кеш. Відрізняються один від одного різною кількістю магазинів, % кешу в різних магазинах, способами і швидкістю виведення коштів.

Комментариев нет:

Технологии Blogger.